INFORMATION

Om sommerhuset:

Ældre sommerhus beliggende tilbagetrukket og ugenert på en meget stor grund med mange træer. Sommerhuset egner sig til 6 personer, men der er dog madrasser og sengetøj til flere, hvis det ønskes.

Huset er på 62 m2 og er beliggende på en 6191 m2 stor naturgrund. Der er 1500 m til havet, østkysten, som er en børnevenlig sandstrand. Nærmeste forretninger er beliggende i Sæby, hvor de fleste kendte supermarkeder har butik.

Til huset hører 20 m2 åbent terrasseareal. Desuden er der 12 m2 overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen.

Der er sandkasse og gyngestativ.

Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i køjesenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab med frostboks, en lille (halv) opvaskemaskine. Der er 3 gasblus, bageovn, mikrobølgeovn. Der er 1 badeværelse med bruser og 1 toilet. I huset er der TV med 13 danske kanaler, DVD-afspiller (ikke Blue Ray) og internet. Der er desuden brændeovn med fri adgang til pejsebrænde. Til de små er der en barnestol og barneseng.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Priser og lejeperiode:

Sommerhuset udlejes i sæsonen fra lørdag til lørdag. Udenfor sæsonen kan aftales weekends eller andre dage.

Lejen udgør 3200 kr. pr. uge inkl. vandforbrug. El afregnes med 2,50 kr. pr. kW.

Depositum på 500 kr. betales ved bestilling. Restbeløbet plus evt. rengøring betales få dage før ankomst. Begge dele kan betales via MobilePay 4159 4085

Ankomst- og afrejsetidspunkter:

Ankomst tidligst lørdag kl. 15.00. Vil I selv gøre huset rent inden afrejse er afrejsetidspunktet senest kl. 14.00 på afrejsedagen. Har I bestilt rengøring forlades huset senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Rengøring:

I kan selv rengøre huset efter ophold. Hvis I selv vil gøre rent, skal sommerhuset være forladt kl. 14.00.

Hvis I ønsker rengøring, betales det med 600 kr. Har I bestilt rengøring, skal huset være forladt senest kl 10.00 på afrejsedagen.

Back to Top